Navigatie
1: Persoonlijke wensen aangeven 2: Prijzen vergelijken 3: Keuze gemaakt? Overstappen! 4: Jaarlijks tot € 300,- besparen

Onafhankelijk vergelijk - bespaar op uw zorgverzekering

Op Webzorg.nl kunt u al jaren onafhankelijk zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Dankzij de expertise en ervaring in de zorg van de makers van onze vergelijker helpen we u met het kiezen van een zorgverzekering die het beste bij u past en waarop tevens geld kan worden bespaard.

U kunt hier alle zorgverzekeringen vergelijken. Dat wil zeggen niet alleen de verzekeraars waarvan wij een vergoeding krijgen maar ook de zorgverzekeraars die daadwerkelijk het goedkoopst zijn. Zo weet u zeker dat u een eerlijke vergelijking krijgt.

Hoe het werkt

Om zorgverzekeringen te vergelijken, gaat u naar onze vergelijker toe. U kunt daar uw persoonlijke wensen aangeven. U kunt van bepaalde zorg al aangeven of u die nodig gaat hebben, zoals tandartsdekking of fysiotherapie. Zit u veel in het buitenland, dan is een buitenlanddekking bijvoorbeeld aan te raden.

Op basis van uw persoonlijke wensen krijgt u daarna een resultaat te zien. In het resultaat ziet u om welke zorgverzekering het gaat, of er vrije zorgkeuze is en hoe de verzekering beoordeeld is. U kunt de zorgverzekering daarna samenstellen zoals gewenst en specifieke zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van uw voorkeuren.