Navigatie

Wonen

Wonen valt onder te verdelen onder de inboedel- en woonhuisverzekering. Beide worden hieronder nader toegelicht.

Inboedelverzekering:
De inboedelverzekering van Ditzo garandeert je alle zekerheid op het gebied van spullen in en rondom je huis in zowel kleine als grote gevallen. Dankzij de Ditzo inboedelverzekering ben je nooit onderverzekerd. Maximale vergoedingen kun je terugvinden in het polisblad of de voorwaarden. Bij sommige producten kun je ervoor kiezen om de maximaal te vergoeden waarde omhoog bij te stellen. Andere bijkomstige voordelen van de Ditzo inboedelverzekering zijn dat deze onbeperkte garantie tegen onderverzekering biedt, je inboedel ook bij verhuur verzekert wordt en je telefoon, tablet en/-of laptop ook automatisch is verzekert.

Woonhuisverzekering:
Ook wel bekend als de opstalverzekering. Deze verzekering is niet weg te denken wanneer je in bezit van een huis. De woonhuisverzekering verzekert je in gevallen van brand, lekkage, slecht weer of inbraak. Ook wanneer je gebruik dient te maken van een tijdelijke vervangende woning wordt dit door Ditzo voor je geregeld. Dankzij de woonhuisverzekering ben je verzekert van het feit dat je voldoende verzekert bent. Daarnaast ben je verzekert van onbeperkte garanties tegen onderverzekering en je kunt zelf je eigen risico bij incidenten als stormschade bepalen.

Persoonlijk

De categorie persoonlijk valt onder te verdelen in de aansprakelijkheids- en rechtsbijstand verzekering. Beide verzekeringen worden nader toegelicht:

Aansprakelijkheidsverzekering:
Het kan altijd voorkomen dat je schade veroorzaakt bij anderen. Ongevallen als een gebroken ruit of opgelopen fysieke schade. Je wilt natuurlijk goed verzekert zijn voor schade die jij bij anderen aanricht. De Ditzo aansprakelijkheidsverzekering dekt tevens schade die ontstaat door toedoen van iedereen uit je gezin inclusief huisdieren. Het afsluiten van deze verzekering is binnen 2 minuten geregeld en al mogelijk vanaf  €2,01 euro per maand. Op het gebied van klanttevredenheid scoort de aansprakelijkheidsverzekering hoog met 85%!

Rechtsbijstandverzekering:
Bij het doen van grote aankopen wil je graag verzekert zijn van juridische hulp indien producten niet voldoen aan de beloofde eisen. Dankzij de rechtsbijstandverzekering ben je verzekert tegen de meest voorkomende conflicten. Deze verzekering is geheel zelfstandig in te richten. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met wachttijden en eigen risico en wordt je voorzien van advies bij dreigende conflicten.

Vrije tijd

Gedurende je vrije tijd wil je natuurlijk graag doen wat jíj leuk vindt. Echter kunnen zich hierin ook risico's in voortdoen. Om dit te voorkomen zijn er de reis- en feestverzekering van Ditzo. Meer informatie over beiden vind je hier:

Reisverzekering:
Zorgeloos op vakantie is natuurlijk wel zo fijn. Dankzij de doorlopende reisverzekering van Ditzo ben jij ten alle tijden verzekert gedurende jouw reizen. Je kunt kiezen voor de volgende dagen die jij aaneengesloten verzekert wilt zijn: 60, 90 of 180 dagen. De te betalen bedragen omtrent de reisverzekering verschilt aan de hand van je vakantiebestemming. Zo is een dekking wanneer je in Europa blijft voordeliger dan wanneer je besluit de wereld te gaan verkennen. Hoe dan ook is de reisverzekering uitgerust met een ruime basisdekking én alle geneeskundige kosten zijn gedekt.

Feestverzekering:
Heb je iets te vieren? Dan wil je natuurlijk dat dit allemaal soepeltjes en zonder al te veel problemen verloopt. De feestverzekering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes perfect geregeld is. Er wordt rekening gehouden met tal van verschillende scenario's die middels een eenmalige betaling allemaal worden gedekt door Ditzo. Zo is je feestdag uitgebreid verzekert, heb je geen eigen risico en bepaal je zelf het te verzekeren bedrag!

Zorg

Ditzo hanteert een geheel vrije zorgkeuze op het gebied van ziekenhuizen en huisartsen. Je bent vrij in het bepalen van welke zorg je wel en niet wilt en ook bepaal je zelf jouw eigen risico. De premie van de Ditzo zorgverzekering kan in termijnen of in één keer betaald worden. De zorgadviseurs die verbonden zijn aan Ditzo weten van iedere klant waar hij of zij de beste en snelste zorg kan krijgen. Zo ben je verzekert van snelle hulp indien nodig. Ook het te betalen eigen risico kan net als de premie in één keer of in een termijn van 10 maanden betaald worden.

Auto

Ga veilig de weg op en regel je autoverzekering binnen 5 minuten op Ditzo! De basisdekking bestaat uit 3 opties, namelijk : WA, Casco beperkt of Casco allrisk. Deze basisdekking kun je vervolgens naar eigen wens uitbreiden met aanvullende dekkingen in de vorm van bijvoorbeeld rechtsbijstand. Ditzo regelt jouw overstap proces en hanteert een no-claim korting van maar liefst 75%!

Klantenservice

Bij Ditzo wordt alles via de website geregeld of in je 'eigen omgeving' zodra je klant bent. Op de website vind je antwoorden op al je vragen onder de klantenservice afdeling. Middels categorieën en onderwerpen kun je zelf filteren naar jouw vraag en onderwerp. Lukt het je vervolgens toch niet om antwoord te krijgen op je vragen? Raadpleeg dan onze social media kanalen in de vorm van Facebook en Twitter. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je vraag te stellen via WhatsApp.

Veelgestelde vragen

Enkele veelgestelde vragen op de Ditzo website worden hieronder uitgelicht. Wellicht heb je hier zelf ook iets aan wanneer je

Hoe declareren?
De meeste nota's omtrent declaraties worden direct door zorgverleners ingediend. Hier hoef jezelf dus niet naar om te kijken. Wil je zelf je nota snel en eenvoudig declareren? Maak dan gebruik van de Ditzo Zorg App of mijn zorgverzekering.

Wie betaalt vaccinaties?
Besluit je op vakantie te gaan? Dan kun je je bij Ditzo laten vaccineren. De bijkomende vergoeding is terug te vinden in de zorgzoeker van Ditzo.

Wat is het eigen risico?
Het eigen risico is een bijdrage die je verplicht bent te betalen zodra je 18 jaar of ouder bent. Deze vergoeding is wettelijk verplicht en wettelijk vastgesteld.

Hoe moet je eigen risico betalen?
Zodra je kosten maakt door het gebruik van zorg wordt dit in de meeste gevallen door de zorgverlener opgepakt. Deze stuurt een nota direct naar Ditzo en Ditzo regelt dan vervolgens de afhandeling van de betaling. Deze betaling wordt middels een bericht gecommuniceerd en vervolgens binnen 21 dagen automatisch van je rekening afgehaald. Het ontvangen van een nota kan plaatsvinden tot 36 maanden ná je behandelingen.

Geef uw mening!

Wat vindt u van deze zorgverzekeraar? Laat het hieronder weten.

Welk cijfer geeft u deze zorgverzekeraar?
0 10 5
Vul hieronder eventuele voor- en nadelen in: